Nya Special Edition Sportsman-modeller för 2019

Polaris

Polaris har introducerat två helt nya Sportsman-modeller till det europeiska sortimentet för 2019, tillsammans med en mängd nya färgalternativ för det befintliga sortimentet.

 

Efter introduktionen av den nya RANGER Diesel och RANGER XP 1000 EPS med ABS, fortsätter Polaris nya produktalternativ 2019 med två nya Special Edition Sportsman-modeller. Sportsman 570 EPS Agri Edition i White Lightning för Europa och Sportsman 570 EPS Black Edition i Black Pearl för Sverige och Norge samt övriga Europa  (båda T3b).

Agri Edition Sportsman 570 EPS har helt nya funktioner som gör den till den perfekta jordbruksarbeten. kolfiber- och metallvärmesköldar, förseglat batteri, slitstarka stålrack fram och bak och nya bakre stötdämpare. Sportsman 570 EPS Black Edition har svarta 12-tums aluminiumfälgar som matchar den svarta designen, samt en premium LCD-mätare. Den är också utrustad med en helt integrerad Polaris Heavy-Duty 2.500 lb-vinsch som standard och har ett EBS-bromssystem för mer kontroll vid utförslutningar eller när man har tunga laster.

Förutom de två Special Edition-modellerna har Polaris också avslöjat helt nya färgalternativ på Sportsman-serien för detta år. Sportsman 570 och 570 EPS kommer nu i White Lightning. Dessutom kommer Sportsman 570 SP laddad med premium SP-paketet, nu i Radar Blue-färg.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer