Begagnatprislista 2019

Det är mycket som man ska sätta sig in i när det är dags att köpa fyrhjuling. Vad har jag för behov? Ska jag köpa nytt eller begagnat?

Vår begagnatprislista ger dig en bra överblick av marknaden både prismässigt och vad det finns för maskiner att tillgå om du väljer att köpa begagnat. Vad en maskin är värd är alltid en fråga om efterfrågan och skick. Det som sedan kan påverka vad du får betala eller hur lättsåld din maskin är kan vara saker som utrustning och hur väl servad den är. Prislistan är ett utmärkt riktmärke både för dig som ska sälja, köpa eller byta maskin. Prislistan är ett snitt av vad handlarna tar för sina maskiner och vad som begärs vid privat köp. Generellt ligger handlarna ett par tusen över det som begärs vid ett privat köp. Detta beroende på den service och garanti som handlaren ger maskinen. Men känner du dig trygg i att köpa privat och kan en del om fyrhjulingar kan det alltså finnas pengar att spara.

Då det börjar bli en ansenlig mängd med modeller av fyrhjulingar, kan det hända att du saknar någon modell i listan. Ha i åtanke att samma maskin kan vara utrustad olika och därför skilja avsevärt i pris. Vissa limited-, mud- och tvåsits-versioner finns inte med i listan, då får man lägga på lite på motsvarande standard-fyrhjuling i listan. Det samma gäller också vissa servo- och icke servo-maskiner. Även registreringsformen avspeglas i priset, där en traktorregistrerad oftast kostar lite mer. Om det dock inte finns någon std-modell så är det priset på den modell som finns som står. Fyrhjulingen i denna lista är en väl servad svensksåld maskin med registreringshandlingar som gått normallångt och är i övrigt i bra skick.

 

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer