Segway lanserade de terräng-hybriderna

För Powersport

Den 5 november öppnade världens största motorcykelshow EICMA i Milano, Italien. Där lanserade Segway världens första hybrid-terrängfordonsserie, som slår an en ny riktning för utvecklingen av Powersports-industrin.
pressrelease

Dennis, ordförande för Segway-Ninebot EMEA, deltog på presskonferensen och höll ett tal:
“Under de senaste 20 årens utveckling har Segway ackumulerat teknik som fordonsteknik, nytt energisystem, elmotor, batteripack, BMS, IOT, och IOV, som håller sig vid varumärkesandan för innovation och utforskning. Och nu utökar vi gränsen. Lanseringen av Segway Powersports nya produkt är en solid och spännande produkt.”

1. Första gången Hybrid-drivlinan träder in på Powersportsmarknaden
Under 20 år har Segway skapat en kategori av självbalansscooter (PT) och pendlareverktyg som elektriska skotrar.
Segway följer innovations- och utforskningsandan. Segway utföll fordonsteknik, nytt energisystem, elmotor, batteripack, BMS, IOT och IOV-teknik, som gör det möjligt för Segway att ingå i Powersports-kategorin, vilket gör att människor åker bekvämare och roligare.
Segways ”Simple Moving” varumärkesuppdrag överförs till Segway Powersports “Fear No Place” tro.

 

2. Hybride drivplattformar
Segway visade upp två hybriddrivlinor, som är PHP (Paralleled hybrid Powertrain, utrustad med 570 cc vätskekyld, encylindrig, 4-takts, DOHC-motor + Permanent Magnet Synchronous Motor) drivplattform och ERHP (Utökat intervall Hybrid drivlinje, utrustad med 1000cc vätskekyld, parallell tvåcylinder, 4-takts, 8 ventiler, DOHC-motor plus + Permanent Magnet Synchronous Motor) dynamisk plattform, kan matcha olika nivåer i det elektriska kraftsystemet, PHP kan leverera max 86HP och 96Nm momentant moment, och ERHP levererar max 181HP och 250Nm.
3. Produktlinjer
Segway har släppt tre hybridprodukter som omfattar alla kategorier av terrängfordon respektive: ATV-Snarler, UTV (Utility Side By Side)-Fugleman, SSV (Sports Side By Side) -Villain. Den huvudsakliga tillämpningen av Snarler skulle vara Leisure Sport, och den har också ett visst Utility användningsändamål.
Fugleman-serien är främst för Utility, såsom arbete, jakt och jordbruk.
Villain-serier fokuserar huvudsakligen på fritidssporter, tävling och äventyrsentusiaster.

Alla tre modellerna kommer att vara utrustade med hybridplattformen PHP och ERHP och kommer att konfigureras enligt marknadens efterfrågan för att ge användarna en mängd olika körupplevelser.

4. Kärnfunktioner
Funktion 1: Kontrollerad spänning. Segway Powersports integrerar designen av modern estetik, bionik och aerodynamik för att bilda en enastående estetik. Designkonceptet för den nya produkten hämtar inspiration från jakt och inre känslor av naturen och presenterar dem en efter en till tre serier av modeller.
Funktion 2: Hybridteknik. Hybridplattformen är första gången för användning i terrängfordonsindustrin. Hybridfordonet är kraftfullt, kan ge mycket högt vridmoment, har mycket bra acceleration. Den är mer lämpad för användning i hög temperatur, extremt kall miljö med stark effekt.
Funktion 3: Smart Moving. Powersports Smart Moving-system integrerar SDC och DTU för att bilda ett komplett intelligent SCS-system, som kan ge användarna information om fordonsinformation i realtid och förverkliga intelligenta interaktionsupplevelser mellan människor och maskiner. Kombinerat med de speciella applikationsscenarierna för Powersports.
Funktion 4: Extrem säkerhet. Med sikte på den hårda och föränderliga miljön för terrängfordon kombinerar Segways nya produkter dubbla oljekolvkolvkylsystem, det oberoende kylsystemet i motorn och drivmotor, vatten och oljevärmeväxlingssystem. Dessutom är alla fordon utrustade med en höghållfast ram i krom-molybdenstål, motorbroms, fyrhjuls-hydrauliskbroms, varning av fordonsbromsfel, parkeringsvarning om man inte sitter i fordonet, däckvarning och annan hög säkerhetskonfiguration, göra körupplevelsen bekväm och säker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer