Yamaha ATV & Side-by-Side 2022 

Något för alla

Med över 65 års passion, energi och ingenjörsteknik har Yamaha Motors resa varit en som har väckt känslor och skapat spänning i årtionden. När de går framåt blir målet att inspirera och hjälpa alla – från rookie till expert, från arbetare till racer – att uppleva minnesvärda ögonblick genom sina produkter, bara starkare. I spetsen finner man engagemang för att förbättra ATV & UTV-upplevelsen för sina kunder.
“Vi är mycket stolta över att vägleda människor mot en maskin som inte bara tillgodoser deras vardagliga behov som en verkligt pålitlig partner, men som ger näring åt deras unika och personliga passion för upplevelsen med fyra hjul.”
För att tillgodose detta erbjuder Yamaha Motor ett brett utbud av alternativ som syftar till att möta allas behov i de tre huvudsegmenten: Utility, Fritid och Sport. För att se utbudet i Sverige besöker ni www.yamaha-motor.se

I sessuologi professionisti consigliano il metodo collaudato: acquista viagra originale senza ricetta! Il negozio online è al tuo servizio.

UTV
Yamaha-serien med nyttofordon är skapad för arbetet utomhus året runt med pålitliga, robusta och smidiga fordon som erbjuder komfort, estetik och teknik som du kan lita på.
Men arbetet behöver inte vara tråkigt! Titta närmare på 2022-linjen av två- och fyrhjulsdrivna fordon med Kodiak-familjen som är utformad för bönder, skogsbrukare och industriarbetare som behöver ett mångsidigt fordon som färdas snabbt och effektivt från A till B, medan Viking EPS tillhandahåller ett UTV-alternativ, som utmärker sig i funktionalitet, hållbarhet och ger en rymlig 3-sits layout som är perfekt för ett bekvämt sätt att arbeta. För att få jobbet gjort tyst och miljövänligt, erbjuder man eldrivna Yamaha UMX AC, med en kraftfull 5,0kW elektrisk motor.

Viking EPS
Viking är utformad som 3-sits och är redo att ta sig an den mest utmanande terrängen. Med sin kraftiga 686cc motor med högt vridmoment, växlingsbar 2WD/4WD, plus en tippbar lastbädd som kan ta laster upp till 272kg, är Viking din robusta och extremt mångsidig arbetspartner.* Bekväm och rymlig 3-sitsig layout med ett genomgående golv som gör det enkelt att komma åt hytten
* Tippar lastbädd i stål, pallstorlek som som kan bära laster upp till 272 kg
* Utrustad med Yamaha Off-Road-teknik inklusive Ultramatic®-växellåda, omkopplingsbar 2WD / 4WD och EPS
* Finns i olivgrön och Yamaha blåKodiak 700 Family
Den smidiga och snabba men ändå mäktiga Kodiak 700 erbjuder beprövad terrängförmåga och kommer med en 686cc stor motor, perfekt för den tuffaste terrängen. Utrustad med automatlåda, 2WD/4WD-drivsystem och en kraftfull vinsch är detta robusta terrängfordon alltid redo att arbete och lek.

 

Kodiak 700
* Kraftfull 686cc SOHC fyrtaktsmotor med högt vridmoment
* Yamaha Ultramatic® CVT automatlåda
* Mekaniskt 2WD/4WD system
* Lastrack bak och fram för stora laster
* Frontmonterad WARN VRX 25 vinsch som standard
* Finns i olivgrön

 

Kodiak 700 EPS
Ytterligare utrustning:

* Utrustad med elektronisk servostyrning (EPS)
* On-Command® 2WD/4WD-drivsystem med Diff-lock
* Finns i olivgrönKodiak 700 EPS Alu SE (Special Edition)
Ytterligare utrustning:
* SE (Special Edition)-Exklusiv tvåfärgad målad kaross och aluminiumhjul
* Finns i Yamaha Blue

 

Kodiak 450 Family
Med sin kraftfulla 421cc-motor som ger gott om jämnt vridmoment vid låga varvtal har Kodiak 450 mycket kraft för att ta sig fram i den tuffaste terrängen. Med god hållbarhet och tillförlitlighet ger 450:ins kompakta chassidesign i kombination med gas fram- och bakdämpare god komfort.

 

Kodiak 450
* 421cc 4-takts motor med högt vridmoment
* On-Command® 2WD/4WD-drivsystem
* Kompakt design med rymlig förarplats
* Lastrack för stora laster
* Frontmonterad WARN VRX 25 vinsch som standard
* Finns i olivgrön

 

Kodiak 450 EPS Diff-lock
Med ytterligare:
* Elektrisk servostyrning (EPS)
* On-Command® 2WD/4WD-drivsystem med Diff-lock
* Finns i olivgrön

 

Kodiak 450 EPS Alu SE (Special Edition) Diff-lock
Med ytterligare:
* SE (Special Edition)-Exklusiv tvåfärgad målad kaross och aluminiumhjul
* Finns i Yamaha Blue

 

Nöjesfordon
För roliga helgturer eller utforskning av terrängen erbjuder Yamahas utbud av Nöjes-terränghjulingar och Side by side stor spänning.
Grizzly ATV är byggd för terrängentusiaster som vill utforska naturen och bryta gränser med en kraftfull MKII 686cc motor. Om det är Side-by-Side-action du är ute efter, hittar vi Wolverine® RMAX 1000 med god komfort och mångsidighet i kombination med en kraftfull 999cc-motor. Wolverine® 850-serien delar DNA från Wolverine RMAX 1000-familjen och ger imponerande vridmoment med sina 850cc twin motorer i kombination med användarvänlighet.

Wolverine RMAX 1000 Family
Top-of-the-line Wolverine RMAX 1000-familjen med prestanda från klassledande 998cc-motorn med aggressiv styling och distinkt utseende. Wolverine RMAX 1000-serien har förstklassig förarmiljö och finns som ett fyrsitsigt kraftverk så att du kan utforska spännande nya äventyr tillsammans med familj och vänner, eller som en tvåsitsig adrenalinkick med prestanda redo att erövra den tuffaste terrängen.

 

Wolverine RMAX 2 1000
* Klassledande 999cc parallell-tvilling DOHC-motor
* 2-sits Side-by-Side
* Fullmatad med Yamaha Off-Road-teknik
* Imponerande och aggressiv styling
* Avancerad och komfortfokuserad justerbar fjädring
* Hydrauliskt assisterad flak
* Finns i nya Armour Grey / Yellow

 

Wolverine RMAX 2 1000 SE (specialutgåva)
* 29 ”Maxxis Carnage-däck på färgmatchade hjul
* Premium främre kofångare med kraftig WARN® VRX 4500 lbs vinsch
* Special Edition-färger
* Finns i ny low gloss svartWolverine RMAX 4 1000
* 999cc parallell-tvilling DOHC-motor
* 4-sits Side-by-Side
* Fullsmetad med Yamaha Off-Road-teknik
* Enastående interiör och komfort
* Ytterst säkra och bekväma sittplatser med hög rygg
* Finns i nya Armour Grey / Yellow

 

Wolverine RMAX 4 1000 SE (specialutgåva)
Med ytterligare:
* 29 ”Maxxis Carnage-däck på färgmatchade hjul
* Premium stötfångare med kraftig WARN® VRX 4500 lbs vinsch
* Iögonfallande Special Edition-färger med karosseri och interiör målat för att matcha stolarna
* Finns i ny low gloss svartWolverine 850 Family
Wolverine 850-serien ger imponerande vridmoment, kombinerat med god smidighet och manövrerbarhet i alla typer av terräng. Finns som en fyrsitsig med högryggade stolar som enkelt rymmer fyra vuxna och kan fällas för att öka lastutrymmet, eller med en kort hjulbas och 2-sits, är Wolverine 850 redo att göra varje resa till ett äventyr du kan dela med vänner och familj.

 

Wolverine X2 850
* 850cc parallell 2-cylindrig motor
* On-Command® 2WD/4WD-drivsystem med Diff-lock
* Nyckelstyrt hastighetshanteringssystem
* Piggyback-stötdämpare och 27 ”Dirt Commander -däck på aluminiumhjul
* Finns i nya Armour Grey / Yellow och Camouflage

 

Wolverine X4 850
Med ytterligare:
* Självjusterande bakdämpare för 4 + last
* Plats för 4 fullvuxna
* Nytt sun roof
* Nya justerbara KYB Piggy-Back stötdämpare fram och bak
* Finns i nya Armour Grey / YellowGrizzly Family
Grizzly är en verkligt rutinerad skapelse, ett tuff kompakt terrängfordonl med en rad funktioner för att ge dig frihet att utforska i de mest utmanande miljöerna. Utrustade med MKII 686cc-motorm, robust och smidigt chassi.

 

Grizzly 700 EPS Alu
* Kraftfull 686cc SOHC 4-taktsmotor
* On-Command® 2WD/4WD-drivsystem med Diff-lock
* Yamaha Ultramatic® CVT automatlåda
* Oberoende justerbar fjädring
* 12 ”aluminiumfälgar med 26” Maxxis -däck
* Finns i nya Armour Grey / Yellow, Olive Green, Camouflage

 

Grizzly 700 EPS Alu SE (Special Edition)
Med ytterligare:
* SE -paket (specialutgåva) – snygg ny färg med exklusiv grafik och 27 “ZillaMaxxis -däck på 14” gjutna aluminiumhjul
* Finns i ny lågglans svart

 

Sportfordon: #DRIVENBYVICTORY
Designad för de #DRIVENBYVICTORY-ATV-modellerna och Side-by-Side-modellerna i Sport-segmentet garanterar hög prestanda och en riktig adrenalinkick. “Här på Yamaha Motor, som en del av vår kundcentrerade filosofi, har vi konstruerat ett spännande terrängfordon för varje steg i resan för att uppnå din racingdröm. YFZ50 och YFM90R mini-ATV är designade för våra yngre ryttare och kan vara små i storlek men de är verkligen stora på känslor och är verkligen #DRIVENBYFUN. Dessa ATV:er är spännande att köra, enkla att underhålla och enkla att använda och är ett idealiskt första steg in i terrängen i terräng.”
“När det handlar om race levererar våra mellanklass YFZ450R-, YFZ450R SE- och YFM700R SE-modeller ren adrenalindriven spänning från det ögonblick du passerar startlinjen.”
YXZ1000R-modellerna i sport-segmentet: maskiner gjorda för att erövra terräng och vinna tävlingar som nyligen bevisats i 2021 Dakar Rally av Camelia Liparoti och hennes kartläsare Annett Fischer i deras YXZ1000R, med en andra plats i T3.1-klassen, inspirerar en ny generation förare att följa sina tävlingsdrömmar och ta sig an sin nästa racingutmaning.
“Oavsett dina racingdrömmar, från 49cc YFZ50 till den otroliga 998cc YXZ1000R, kommer dessa mäktiga ATV- och Side-by-Side-modeller, som kombinerar stor kraft och dynamisk prestanda, förvandla din upplevelse för alltid och med Yamaha racing DNA inbyggt kommer de att inspirera dem med en riktig hunger efter pallplatser.”

ATV-modeller för ungdomar
Kompakt, smidig ATV för barn i åldern 6-9 år. Enkel att använda, rolig att åka och lätt att underhålla. Den perfekta introduktionen till ATV. Yamahas kvalitet, tillförlitlighet och säkerhetskopiering. YFM90R och YFZ50 är lätta att åka och med racerinspirerad styling är dessa ATV:er som vuxna också älskar.

YFZ50
* Föräldrahastighetsjustering
* Finns i Racing Blue och WhiteYFM90R
* Helautomatisk CVT -växellåda
* Elstart
* Kedjedrivning
* Parkeringsbroms
* hastighetsbegränsare
* Finns i Racing Blue och White

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer