CFMOTO-HUNT-THE-WOLF

Svenskt Team tar pallplatser i världens tuffaste Extremtävling i ATV!

Team BKT ATV Sweden har varit i Transsylvanien, Rumänien och tävlat i Europas, och kanske världens tuffaste ATV tävling.

Här dundrar fyrhjulingar och ATV-maskiner fram över skogbeklädda kullar, slätter och genom dalar. Hunt the Wolf (HTW) utmanar med sina svåra ”off the road-vägar”, oförglömliga banor och häftiga atmosfär. CFMOTO-HUNT-THE-WOLF är den enda tävlingen inom kategorin som går helt ”off the road”. Grenarna är Adventure, Side by side, Crossover och ATV extreme.


Detta race testar åkare såväl som ATV maskin till det allra yttersta! Alla tävlande tvingas genomgå läkarkontroll för att få delta och de få deltagare som passerat 50 måste göra EKG. För att få delta i Extreme klassen måste man dessutom köra en kvaltävling på plats i Rumänien innan tävlingsveckan drar igång. Extreme klassen i Hunt the Wolf är för ATV föraren vad bestigning av Mount Everest är för bergsklättraren.

Fredrik Bäck Trea I Extreme, HTW 2019

 

Från Team BKT ATW Sweden deltog Fredrik Bäck, Nicklas Paridon och Calle Elfver. Fredrik Bäck, vår stjärna kom trea i Extremklassen! (28 åkare totalt) Ingen annan svensk deltog i denna klass. Femman var en hel timma efter de fyra högst placerade åkarna, så Fredrik är verkligen känd i dessa kretsar. I crossover-klassen kom Calle Elfver trea och Nicklas Paridon 7:a. Ytterligare två svenskar deltog i denna klass men är inte från TEAM BKT team. (c:a 50 åkare totalt) 

Calle Elfver i Crossover på pallen!


Resultat

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer