MONSTER JAM EUROPE

NYA ARENOR

Seregno (Italien), 21 september 2018 Två nya arenor för den internationella Monster Jam-showen står redo att ta sig an monsterenergin när den återvänder till Europa. De gigantiska monstertruckarnas största fantaster gör sig redo för showens comeback: fyrhjulsgiganterna kommer att utrustas med specialdäck som tillverkats av BKT – showens officiella och exklusiva däcktillverkare för femte året i rad – som följer med på turnén mot Śląski Stadium i Chorzów i Polen den 22 september och därefter till Telenor Arena i Oslo i Norge den 20 oktober.

För varje år får det här fartfyllda evenemanget allt fler entusiaster. Fantasterna hänförs inte bara av monstertruckarnas ofattbara kraft i arenan, utan också av förarnas skickliga förmåga att utföra stunttrick och vändningar, freestyle-trick samtidigt som de kör i hastigheter som får besökarna att tappa andan.

För att tillgodose intresset hos den växande publiken blir stoppen på den europeiska Monster Jam-turnéplanen allt tätare, och showen lockar en allt större publik och den får mer utrymme i media. Det är definitivt en stor fördel, eller ännu bättre: en monsterfördel!

BKT vill absolut inte missa alla adrenalinpumpande evenemang på höstens turné, eftersom de är trogna fans av den hisnande turnén. De har mycket att tacka avtalet som undertecknades 2013 med Feld Motor Sports®, evenemangets arrangör. För att matcha de imponerande uppvisningarna av truckarna har BKT utvecklat ett särskilt supermotståndskraftigt däck för dessa monster, nämligen Monster Jam-däcket – den bästa vapendragaren i alla tävlingar och synonymt med allra högsta säkerhet.

Det är utan tvekan ett fascinerande äventyr som gör det möjligt för företaget att ge prov på sin expertis och kompetens inom sektorn för Off-Highway-däck, oavsett hur extrema och svåra omständigheterna må vara. Partnerskapet med Monster Jam har visat sig vara ett vinnande koncept, inte minst när det gäller exponering och det bidrar starkt till att öka varumärkesigenkänningen på en internationell nivå.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer