Kranman blev årets innovatör

Magnus Johansson, Björn Blixt, Åke Johansson och kommunalråd Liselotte Fröjd.

På näringlivsgalan den 16 november i Tanums kommun utsågs Kranman AB till Årets Innovatör. 

PRESSMEDDELANDE

Prismotivering:
” På Youtube kan hela världen följa företaget där de visar upp sina unika produkter. Med över femton års erfarenhet av egen utveckling och tillverkning är detta ett innovativt företag i framkant i branschen, och fortsätter ständigt att utveckla både företaget och nya innovationer. Som den första i världen att producera hydrauliska griplastare för fyrhjulingar har detta företag gjort sig ett namn både nationellt och internationellt. ”

Åke Johansson är mycket stolt och tacksam att över att ha tilldelats priset Årets Innovatör. Att även sönerna ärvt nyfikenheten och förmågan att utveckla är särskild glädjande:

– Det är jätteviktigt att vara innovativ och satsa på nya grejer. Det är avgörande för att kunna växa som företag, säger Åke Johansson.

Läs mer om galan och nomineringen: www.tanum.se

Kranman AB tillverkar och säljer vagnar, maskiner, tillbehör för fyrhjuling, skog och traktor. Med över 15 års erfarenhet av egen utveckling och tillverkning, var Kranman först i världen med produktion av hydrauliska griplastare för fyrhjulingar. Tack vare vår egen utvecklingsavdelning kan vi även erbjuda lösningar till specialprojekt. Kranman AB har ett rikstäckande nätverk med över 70 återförsäljare i Sverige och övriga Europa.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer