Förbered din Polaris RANGER Cab

För vintern!

Håll vinteren ute med Polaris Engineered Parts och Tillbehör till RANGER-cab, som är speciellt utformad för att förbättra körupplevelsen oavsett väder.

Pressrelease

Med RANGER Pro Shield Cab System – det tättaste hyttsystemet i branschen – tillsammans med ett antal inbyggda tillbehör som är utformade för att hjälpa till med de kalla, mörka vintermånaderna, erbjuder Polaris enastående hyttkomfort och skydd från elementen med RANGER-tillbehör.
Andreas Geisinger, chef för Polaris EMEA Parts, Gear & Accessories Business, förklarade: “RANGER är helt anpassningsbar till alla körförhållanden, och så ska hytten också vara. Vi skapade Pro Shield Cab System uteslutande för RANGER XP 1000, tillsammans med design och utveckling av fordonet själv för perfekt passform. Detta resulterade i en 360-graders packningstätning som håller drag, damm och fukt ute och förbereder RANGER helt för allt som vintern innebär.”

 

RANGER Pro Shield Cab System
Med en mängd olika hyttkomponenter tillgängliga – från tak och dörrar, till vindrutor och bakre paneler – finns det obegränsade sätt att konfigurera RANGER hyttsystemet för alla miljöer, alla ändamål och alla väder. Alla RANGER Pro Shield Cab-komponenterna är konstruerade med en sömlös passform och Lock and Ride-kompatibilitet, vilket ger maximal bekvämlighet med enkel installation utan några verktyg.

Tak – Ett måste på vintern för att skydda mot regn, snö och bibehålla värme, ett Polaris Engineered-tak ger full förseglad täckning och avancerade integrerade takvattenkanaler, vilket leder vatten från hytten, även vid stillastående. Välj mellan slagtålig poly, starkt stål eller lätt canvas.

Dörrar – Komplettera hytten med RANGER Pro Shield Cab System door line. Premium, helt förseglade dörrar är färdiga med fasta spärrhakar som känns robusta och säkra, integrerad förvaring och kontroller, färdiga fästen för högtalare och flera fönsteralternativ för ventilation. Slutför utseendet med externa accentpaneler, som är färgkompatibla med den befintliga RANGER-familjen.

Vindruta och bakre panel – Fortsätt köra oavsett väder, med Polaris Engineered vindrutor och bakpaneler. Välj mellan säkerhetsglas för perfekt klarhet och stöttålighet, standardpoly för hög hållbarhet eller hårdplast poly för 30x mer repansmotstånd än standardpoly med extrem slagtålighet – allt ger skydd mot damm och regn. Polaris har förbättrat sina vindrutor och bakpaneler med ventilationsalternativ, för att styra luftflödet i hytten beroende på förhållandena.

Vinterssäkrade Tillbehör
Slutför din förberedelse för vintern genom att lägga till extra komfort och förmåga till din RANGER, med premium Polaris Engineered Cab-tillbehör.

Vindrutetorkare och tvättsystem – Lägg till de mest sålda torkar- och spolarsystemet. Den 17-tums monterade satsen torkar bort regn eller snö med lätthet, vilket betyder en säkrare åktur. Används av en enkel vippbrytare för att torka & spruta spolarvätska, och all monteringsutrustning och kablar ingår. Polaris Pulse redo.

Värme- och avfrostningssystem – Med åtta ventiler för bästa täckning kan systemet användas för uppvärmning eller kylning av hytten, samt avfrostning av vindrutan. Konsol-monterade kontroller möjliggör enkel kontroll över de tre nivåerna av fläkthastighet och temperatur. Varje ventilation kan öppnas eller stängas manuellt. Polaris PULSE redo.

Uppvärmd sitsystem – En uppvärmd sits är en högkvalitativ vinter-lyx som du inte förväntar dig av en UTV, men det uppvärmda sitsystemet för RANGER är just det. Designad för att passa på Rangers 3-personers dynor och levereras med alla nödvändiga kablar för en enkel installation. Polaris PULSE redo.

Multi-Function Cab Light – Ett värdefullt verktyg med en mängd olika ljusanvändningar i din RANGER. Lamporna ger nödvändigt ljus inuti hytten under de mörka vintermånaderna och LED-kupolen kan också tas lös för att användas separat där det behövs. Ljuset är batteridrivet men laddas när fordonet används. Med flerfärgsfunktionalitet som erbjuder vita, röda, blå och gröna LED-belysningsalternativ – röd för att bevara nattvyn, blå för nattfiske eftersom det inte reflekterar på vatten och grönt för att navigera utan att det stör. Polaris PULSE redo.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer