Kawasaki förstärker i Malmö

Kawasaki förstärker återförsäljarledet med ny återförsäljare och serviceverkstad. Etablerade ProBike Malmö kommer från och med vintern 2017 verka som auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kawasaki landsvägsmotorcyklar, ATV och vattenskotrar.

Kawasaki tar ytterligare ett steg framåt med nya modeller som kompletterar landsvägssortimentet samt utökad service till kunderna till 2018. Som en viktig del i att erbjuda nya och befintliga Kawasaki kunder allra bästa service och kunskap förstärks återförsäljarledet i Sverige med en ny återförsäljare – etablerande MC-butiken ProBike Malmö.

”Vi har redan idag ett starkt återförsäljarled och ser det som en huvudfaktor för att kunna erbjuda kunder bästa tänkbara upplevelse av märket. Malmö är en viktig marknad och vi är övertygade om att samarbetet med ProBike Malmö kommer stärka både Kawasaki som varumärke samt öka servicenivån till våra kunder” kommenterar Johan Lyckman, filialchef på Kawasaki Motors Europe., filial Sverige. 

ProBike Malmö, som är en del utav ProBike Sverige AB, är Skandinaviens största återförsäljare av MC och mopeder. Utöver en genuin och kompetent försäljningsavdelning erbjuder de även en gedigen tillbehörsavdelning och verkstad med mycket kunnig och välutbildad personal.

”Vi har valt att bara jobba med premium varumärken och vi är jätteglada över att nu kunna stärka upp vårt utbud med det fina och breda produktutbudet från Kawasaki. Vi tackar Kawasaki för förtroendet och vi kommer att göra allt som står i vår makt för att ta hand om nya och gamla kunder på bästa sätt i Malmö” säger Tom Hammarberg, VD för ProBike.

Malmöbutiken kommer från 1 december 2017 börja inreda och fylla sin butik för att till säsongen 2018 kunna leverera samtliga Kawasaki landvägsmotorcyklar, ATV och vattenskotrar samt erbjuda kunder bästa expertis och service till nya och befintliga Kawasaki kunder. Majoriteten av 2018 års produktlinje av landsvägsmotorcyklar kommer finnas tillgängliga för provkörning så snart säsongen startat.

Du hittar Kawasakis sortiment hos ProBike Malmö, Lundavägen 140, 212 24 Malmö

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer