BRP har nått en avgörande milstolpe med sitt utbud

Can-Am ATV- och SSV-fordon 2019!

  • 2019 Can-Am ATV- och SSV-fordon som uppfyller EU:s nya regler är nu tillgängliga hos återförsäljare
  • 2019 Can-Am Outlander och Renegade 4×4 ATV:er har högre prestanda, fullständigt ny upphängning och ett uppfräschat utseende
  • 2019 Can-Am Traxter SSV-familjen för nytto- och fritidsändamål har en klassledande bogseringsklassning för att kunna utföra tyngre arbetsuppgifter

Pressrelease

Lausanne, Schweiz, 20 februari 2019 – BRP har nått en avgörande milstolpe med sitt utbud av Can-Am ATV- och SSV-fordon 2019. Bolaget har sammanfört sin välrenommerade prestanda, funktionalitet och kapacitet med den låsningsfria bromsteknologin i ABS-systemen. Det finns förbättringar över hela 2019-utbudet, som nu inkluderar en hel serie av Can-Am SSV-modeller med ABS-teknologin. De här fordonen finns nu hos återförsäljare.

”Can-Am offroad-fordon är synonymt med innovation, fantastisk körupplevelse och avundsvärda prestanda”, sade Bernard Guy, Senior VP, Global Product Strategy. ”Förbättringar i 2019-utbudet återspeglar vart och ett av dessa kärnelement, och jag är stolt över att kunna säga att vi åstadkommit detta samtidigt som vi uppfyller EU-standarderna. Resultatet är en ökad trygghet för människor medan de upplever fantastiska offroad-äventyr.”

Från och med 2019 har Can-Am offroad-fordon som är utrustade med ABS, i enlighet med de nya europeiska bestämmelserna, broms- och däckgreppskontrollsystem med ABS, vilket ger maximal styrbarhet även i de tuffaste körförhållandena.

”Vi har upptäckt att folk i många fall – på allt från demo- och testfordon till faktiska kundleveranser – kringgår EU-reglerna avseende hastighets- och effektbegränsningar, till exempel genom manipulering av fordon” sade Steve Pelletier, VD och General Regional Manager för region Europa, Mellanöstern och Afrika. ”Det innebär att människor utsätts för risker, både vad gäller generell säkerhet och rättsligt ansvar, till exempel i fråga om försäkringstäckning. Med ABS har vi löst detta redan på ingångsstadiet med fordon som uppfyller alla europeiska krav och samtidigt upprätthåller Can-Am-prestandans höga standard”.

2019 Can-Am ATV produktnyheter

Nya Can-Am Outlander och Renegade 4×4 ATV:er har en fullständigt ny upphängning och ett nytt fräscht utseende som erbjuder riktiga önskefordon för fritidsförare. Förarna får även fantastisk prestanda i varierande terräng med ett nytt iTC-system (intelligent gasspjällskontroll) med valbara körlägen för att anpassa effektnivå och gasrespons till förarens preferenser.

2019 Can-Am SSV produktnyheter

2019 Can-Am Traxter SSV-familjen för nytto- och fritidsändamål har en klassledande bogseringsklassning för att kunna utföra tyngre arbetsuppgifter. Jordbrukare och andra yrkesanvändare kommer att finna ett ytterst praktiskt och kapabelt fordon som gör att de bekvämt kan utföra alla nödvändiga arbetsuppgifter.

 

Nya modeller specifika för Europa

Fem nya EU-homologerade SSV-fordonsmodeller har anlänt till Europa för MY19. Bland dem finns nya Traxter HD5, som erbjuder högt värde och fördelar i ett mycket överkomligt och konkurrenskraftigt prisläge. Här finns också Maverick Trail- och Maverick Sport-familjerna, som har fyra nya T-produktlinjemodeller för MY19.

 

2019 ATV-fordon utrustade med ABS

OUTLANDER 450 DPSOUTLANDER MAX 650 XTRENEGADE 650 XXC
OUTLANDER MAX 450 DPSOUTLANDER MAX 650 XT-P*RENEGADE 1000 XXC
OUTLANDER 570 DPSOUTLANDER 1000 XXC 
OUTLANDER MAX 570 DPSOUTLANDER MAX 1000 XT-P 
OUTLANDER MAX 570 XT  

*Inte tillgänglig i de skandinaviska länderna

2019 SSV-fordon med ABS

MAVERICK TRAIL 800 DPSMAVERICK SPORT DPS 1000R
MAVERICK TRAIL 1000 DPSMAVERICK SPORT MAX DPS 1000R

För ytterligare information och tekniska specifikationer om de nya ATV- och SSV-fordonen, besök www.CanAmOffRoad.com.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer