Access

Får ny generalagent

 Dala Bilhandel AB blir ny generalagent för Access.

 pressrelease

Det Taiwanesiska högkvalitets ATV-märket Access får ny generalagent från och med hösten 2018. Det är de Falun-baserade Dala Bilhandel AB med Tom Bergkvist i spetsen som kommer att saluföra detta märke från och med nu. Man har redan idag knutit till sig flera återförsäljare men kommer sakta men säkert att ta sig an fler.

Tom Bergkvist tillsammans med Sean Huang från Access Motor i Taiwan ser tillsammans fram emot en hektisk vår och ATV-leveranser med den.

–Vi ska växa i den takt vi klarar av så att handlaren och i slutändan kunden ska känna den trygghet man ska kunna göra i och med ett sådan högkvalitativt märke som Access. Vi ser slutkunden som den som behöver en smidig och lättkörd ATV till ett pris som vanligt folk har råd med.Det kan vara 16-åringen som pendlar till- och från skolan likaväl som skogsbonden eller sommarstugeägaren. Alla våra ATV:er är nämligen traktorregistrerade och utrustade med winch, dragkula och släpvagnskontakt. En perfekt kombination för en maskin som klarar av ett brett användningsområde. Vi kommer till att börja med huvudsakligen fokusera på en riktigt konkurrenskraftig 420 ATV till ett lika konkurrenskraftigt pris.

Vi kommer också se till att våra maskiner redan från början är mer anpassade för vårt lite kallare klimat här uppe i norr. Vi tänker först och främst på oljor och lite vassare batterier som ger maskinerna ett lite lättare liv i kylan.
Säger Tom som har en spännande framtid tillsammans med Access.

Mer information på www.accessatv.se

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer